How many moments in life can you look back to and think "That's when it all changed.." 
 
Jag hade ett sånt ögonblick, omedvetet but now I know. För där, när jag bestämde mig för att hoppa på planet med destination "andra-sidan-jordklotet", där och då, förändrades allt.
 
Jag kom till Nya Zeeland men ett lite svajigt självförtroende, ett halvläkt hjärta, stressss, sjukaste ångesten över vad jag gjort/vad jag gjorde i livet och med ett stort frågetecken i pannan - vem är jag och vem ska jag bli?
 
Jag är förmodligen inte mycket klokare på vem jag ska bli nu heller haha, eller snarare vad jag ska bli och vad jag vill göra. Skillnaden är väl bara att jag inte längre är stressad över att inte riktigt veta. Känslan av att bo på andra sidan jorden långt bort från vardagen är obeskrivlig, känns som en overklig värld. Möjligheter som jag inte ens trodde fanns känns nu helt plötsligt lockande, för allt är möjligt. Stressen över att bli något är inte lika viktig, istället lever jag livet här och nu - utan någon som helst strävan, förutom en, strävan efter att få se och uppleva mer och mer och ännu lite mer!! Jag bara njuter av livet, helt enkelt. Detta är hem.
 
All ångest jag hade hemma i Sveariket har jag vinkat hejdå till. Dessutom kan jag säga att jag aldrig har varit gladare eller tyckt om mitt liv så mycket som jag gör nu. Aldrig varit stoltare över mig själv som nu kan tackla motgångar, misstag och snedsteg mycket bättre än förut. Landet, men framför allt, personer här har förändrat mitt liv . Dörrar som förr var stängda är nu öppna! This is some deep shit men jag tänkte ändå att det kan vara värt att få med på bloggen! Och det kanske är kul att läsa för alla dom som sa "Tea, du behöver verkligen få komma iväg ett tag", because you were right! Här kommer lite bilder på några viktiga människor i mitt liv, i NZ.
 
Först och främst, familjen Gilbert. Den bästa värdfamiljen som finns och inte bara det, mina GIlbets är mer än "bara" en värdfamilj - helt underbara människor som jag vill ha i mitt liv föralltid. You make me feel like home! 
 
 
...& här kommer resten :D 
 
(Första bilden är på en del av min NZ-familj, en person som kom till att ta en stor del av mitt hjärta under min första tid här. Utan Anna hade det varit så mycket tuffare att komma in i allting, så fin tjej och en vän för livet!)
'

 
Låt aldrig denna resa ta slut.
wihooo
xxx